nystuenhotel.com

Thon Hotel Rosenkrantz (Bergen)

Når du skal overnatte i Bergen er det en god idé å innlosjere seg midt i sentrum, slik at du enkelt får tilgang til mye av det byen har å by på. I Bergen er mange av de beste severdighetene veldig nærme hverandre, og bor du midt i sentrum er det stort sett gåavstand.

Derfor er dette 4-stjerners hotellet fra Olav Thon Gruppen strategisk plassert rett bak verdensberømte Bryggen, og dermed er severdigheter som Rosenkrantztårnet, Fløibanen, Det hanseatiske museum, Mariakirken, Thetamuseet og Fisketorget bare et steinkast unna. Det samme gjelder et bredt utvalg av puber og spisesteder. Takket være beliggenheten gir Thon Hotel Rosenkrantz deg et godt utgangspunkt for en visitt til vestlandshovedstaden.

Fasiliteter

Thon Hotel Rosenkrantz er et røykfritt hotell med døgnåpent treningssenter, restaurant, frokostbuffe, snackbar og gratis Wi-Fi. Ellers tilbys det ubetjent parkering, kaffe og te på fellesområdet, konferanselokaler, døgnåpen betjening, heis og bagasjeoppbevaring. Mot et tilleggsgebyr kan du også få aviser i resepsjonen. Det er lov å ha med kjæledyr mot et tillegg på 300 kroner per dyr.

Hotellet består av 129 rom, og disse er utstyrt med minibar og tekoker/kaffetrakter, flatskjerm-TV (som inkluderer kabel-TV), badekar/dusj, badekåper, hårføner, toalettartikler, telefon, skrivebord, blendingsgardiner, strykejern og brett. Rom rengjøres daglig. Det finnes også rom som er tilpasset funksjonshemmede. Skulle du trenge spesiell tilrettelegging må du huske å presisere dette når du er i ferd med å bestille.

Rompakker

For et standard enkeltrom er prisen fra 1 095 kr per natt, mens et rom for to personer med dobbeltseng koster 1 526. Et dobbeltrom med to separate senger vil også koste deg 1 526 kr. Standard Room Triple/Family gir dobbeltrom med dobbeltseng, og ekstra oppredning i sofa/seng for opptil fire personer. 1 706 kr per natt.

Vil du ha et større rom for opptil to personer, med ekstra plass og dobbeltseng, koster denne Superior Room-pakken 1 706 per natt. For en juniorsuite med separat soverom for inntil to personer med dobbeltseng, må du ut med 4 500 kr per natt. Alle rom har mulighet for vekketjenester. Hotellet inkluderer dessuten klesrens og vaskeritjenester.

God frokost

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen kan skilte med gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Den sentrale beliggenheten er som nevnt ideell, selv om hotellet kan bli litt usynliggjort bak verdensarvbygningene. Hotellet er kjent for å servere Bergens beste frokost, særlig etter Twinings Best Breakfast-konkurransen i 2017, hvor de kom på tredjeplass da landets beste hotellfrokoster skulle kåres.

Ledelsen på hotellet har uttalt at betjeningen er opptatt av at hotellmaten skal gi kunder en gourmetopplevelse, og at de skal kunne glede seg til hotellfrokosten kvelden før. Frokostmaten på Thon Hotel Rosenkrantz er hjemmelaget, kortreist og økologisk, og kommer fra ulike lokale leverandører. Hjemmelaget leverpostei er deres signaturrett, og det er mulig å få komponert sin egen omelett.

Innsjekking og utsjekking

Innsjekking foregår vanligvis mellom 15.00 og 00.00, og utsjekking er mellom 07.00 og 12.00. Det er dog mulig å komme med spesielle ønsker. Ellers finnes det ulike regler for forhåndsbetaling og avbestilling avhengig av hva slags type rom du har bestilt. Derfor bør du lese godt gjennom vilkårene for akkurat det rommet du har bestilt.

Greit å vite før bestilling

Barn i alle aldre er velkomne, og de under 5 år kan sove i sengene som allerede finnes på rommet, for 100 kr per person per natt. Aldersgrensen for å ta inn på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen er 18 år, og korttyper som kan brukes til betaling er Visa, American Express, Mastercard og Diners Club International.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *