nystuenhotel.com

The Thief – røm fra hverdagen

Eksklusivitet i sentrum av Oslo

På kanten av Tjuvholmen finner du designerhotellet til Petter Stordalen, The Thief. Hotellet har flere år på rad klatret seg oppover listene over Europas beste hoteller. Når du bestiller et opphold på pynten av Tjuvholmen så kan du velge mellom flere luksuriøse hotellpakker. «Thief of hearts», «Spa indulgence» og «Steal the show» er kun noen.

Mat for enhver anledning

Sulten? Hva med maltmarinert biff eller øl-syltet vårkylling på taket av hotellet? På Thief Roof Grill har kjøkkensjef David Taylor satt sammen menyer hvor du finner sesongbaserte norske råvarer av høy kvalitet. Kjøkkensjefen setter et britisk preg på rettene og serverer også sjømat og vegetarretter. Her finner du noe for alle og enhver.

Thief Foodbar er hotellets hjerte og sjel. I 9. etasje finner du en laidback og uformell stemning. Akkompagnert av fantastisk mat. Når hotellet ligger så nært sjøen, så merkes dette på maten. Dagens fiskefangst til middag? Ja takk. Her kan du sette sammen akkurat det du ønsker å spise, med en tallerken full av gode råvarer.

Dagens viktigste måltid

Etter en god natts søvn på de fantastiske hotellrommene, er det godt å starte dagen med et ordentlig måltid. Frokosten gjør deg klar for dagen og da er det viktig å fylle opp kroppen med riktig mat som holder lenge. På the Thief får du også servert kaffe og te ved bordet. Ja takk!

En økologisk frokost basert på bærekraftige og lokale råvarer setter virkelig standarden for både hotellet og for eksklusiviteten. Pålegg, varm mat, brød, grønnsaker og andre råvarer fylles på fortløpende under frokosten, noe som gjør at maten du tar alltid er fersk og god. Frokosten er åpen fra 06.30 på hverdager og fra 07.00 i helgene.

Det stopper ikke her

«Salus per aqua». De magiske ordene som utgjør forkortelsen spa. The Thief har noe for enhver smak og kropp, fra enkle ansiktsbehandlinger til tyrkiske baderitualer og fulle kroppsinnpakninger. Her har de hentet det beste fra hele verden og satt det sammen til en deilig opplevelse av fullkommen fred og velvære med fantastiske produkter.

Spa-pakkene er en opplevelse for sansene så vel som kroppen. Tropedusj, fossefall dampbadstue, hammam og finsk sauna er bare noe av hva du kan forvente når du booker deg inn på en spadag hos The Thief. I spa shop kan du også kjøpe produktene som blir brukt dersom du ønsker å ta opplevelsen med deg hjem.

Hotellpakker

«Thief of hearts» er den ultimate romantiske getaway, og inkluderer en overnatting, tre retters middag, champagne, spa og frokostbuffe. «Spa Indulgence» er en overnatting inkludert spa, massasje og frokostbuffe mens «Steal the show» kan friste med fem retters middag, vinpakke, champagne, røde roser, spa og billetter til Astrup Fearnley muséet. Dette er bare noen av hotellpakkene tilgjengelige på The Thief.

Her er kun det beste godt nok. Det gjelder også for de firbeinte. På The Thief er hunden din hjertelig velkommen, og hotellet frister med hundegodteri, leker og til og med en luftetur. Her kan menneskets beste venn feire bursdagen sin med utsøkt hundemat på menyen. Alt hva et lite hundehjerte kan ønske seg.

Luksuriøst rockestjernehotell

The Thief briljerer med sin kvalitet og forseggjorte detaljer. Et livsstilshotell som sørger for å skape de beste hotellopplevelsene. Utsmykket med kunst fra Astrup Fearnley muséet, som kan ta pusten fra noen og enhver. Døgnbemannet service og resepsjon, tilgang til frisør og personlig shopper og lege på forespørsel, bare for å nevne noen. Hotellet hvor alle gjester er en rockestjerne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *