nystuenhotel.com

Solstrand hotell og bad

Solstrand Hotell og Bad er et luksuriøst hotell i Osøyro, 30 km fra Bergen. Hoteller er lokalisert i vakre omgivelser, og det er mye å velge mellom dersom du ønsker å boltre deg i nydelig norsk natur. Hoteller i seg selv er også nydelig, og du kan nyte en deilig avslappende ferie her. Rommene er store og pene. Du kan også nyte godt av hotellets egne spa og velværeavdeling, hvor du kan slappe av i basseng og badstuer, eller bestille noen av deres behandlinger som massasje eller forskjellige typer behandlinger for ansikt og/eller kropp. Et besøk til Solstrand er alltid verdt det.

Osøyro

Solstrand er lokalisert i Osøyro i Os kommune, spesifikt i Bjørnafjorden. Det er omtrent 30 km fra Bergen. Det er et området som er veldig vakkert, med mye klassisk norsk natur, som fjorder, høye fjell og vakker kyst. Det er et rolig området hvor du kan slappe av og kjenne naturen. Det er mye å gjøre her som baserer seg på den vakre naturen. Du kan gå på både lange og korte turer, du kan padle i kajakk, du kan dra på båttur, du kan utforske isbreer, og du kan til og med oppdage alt ovenfra med spennende helikopterturer.

  • Solstrand ligger i Osøyro
  • Mye vakker natur og mye utendørsaktiviteter

Hotell

Solstrand hotell er et stort hotell med hele 135 forskjellige rom. Rommene er store og luksuriøse, og har alt du måtte trenge. De har både rom for en til to personer, og større rom for hele barnefamilier. De største suitene er så mye som over 80 kvadratmeter, her kan du virkelig nyte ferien og luksusen. På hotellet kan du også få servert fantastisk god mat. De serverer mye lokal mat som baserer seg på den norske kystkulturen, råvarene deres varierer fra sesong til sesong. Middagen er tre retters og koster 690 kroner for gjester på hotellet, det vil bli et måltid du sent vil glemme.

  1. Besøk Solstrand Hotel
  2. Sjekk inn på et vakkert rom
  3. Spis deilig mat

Spa og bad

Det Solstrand kanskje er mest kjent for er deres egne spa og bad. De har både en spa-avdeling og en velværeavdeling. Dersom du bor på hotellet får du gratis tilgang til velværeavdelingen. I velværeavdeling får du tilgang på alt du trenger for maksimal avslapning, det er både innendørs- og utendørsbasseng, massasjebasseng, badstuer, både finsk og damp, treningsrom, sanarium, kaldtbasseng, strandlinje og mulighet til å bade rett ut i fjorden. En dag her er en dag du sent vil glemme, og du vil ikke ønske å dra når dagen er ferdig, du kan bruke mange timer på å slappe av her.

I tillegg til alt dette har de også en spa avdeling med mange deilige spabehandlinger. Du kan benytte deg av disse behandlingene både som gjest på hotellet, eller du kan reise på dags-spa uten å bo på hotellet. Dersom du er der kun for spa må du bestille minst 50 minutter med behandling, og da får du i tillegg tilgang til velværeavdeling og alt den har å tilby. Innen spabehandlinger tilbyr de det aller meste fra avslappende og behandlende massasjer, til kropps- og ansikts-behandlinger, par behandlinger som skjer i samme rom sammen og egne behandlinger for gravide.

FAQ

Er noen måltider inkludert?

Det er frokost inkludert i prisen når en bestiller rom.

Hvordan kommer en seg dit?

Det er mange forskjellige måter å komme seg til Solstrand på. En kan ta båt direkte fra Bergen, det går flere lokalbusser eller en kan kjøre egen bil (det er gratis parkering).

Har Solstrand hotell og bad gode anmeldelser?

Solstrand Hotel og Bad har veldig gode anmeldelser og på Tripadvisor har de så mye som 4.5 stjerner og over 420 anmeldelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *