nystuenhotel.com

Finn det beste hotellet i Norge

Enten du skal på ferie eller reiser i jobbsammenheng, er det ingen tvil om at standarden på hotellet du bor på har mye å si for totalopplevelsen. For de fleste av oss er det nok ikke behov for overdådig luksus når vi bor på hotell, men litt hverdagsluksus er absolutt ikke å forakte.

Alle har imidlertid ulike krav når det kommer til hvilke fasiliteter et hotell bør tilby. For noen er det viktig med døgnåpen resepsjon, mens andre bryr seg mer om frokosten som serveres. Andre igjen er mest opptatt av standarden på hotellrommet. Det finnes både moderne og klassiske hoteller her i Norge, og vi hjelper deg å finne de beste!

Hva kjennetegner de beste hotellene?

Smaken er som baken, sies det. Og dette stemmer nok i stor grad når det kommer til valg av hotell også. For noen er gamle hoteller med klassisk interiør og gulldetaljer det nærmeste de kommer luksus, mens for andre er det moderne luksus med rene, lyse flater som gjelder. Heldigvis finnes det rikelig av begge deler i Norge.

Det som kjennetegner de beste hotellene er stort sett servicen som tilbys. De beste hotellene tilbyr ofte smakfull og variert frokost med ferskpresset appelsinjuice, romservice, barnevakt, gode parkeringsmuligheter, egne restauranter og barer, underholdning, spa og god beliggenhet. Faktisk er beliggenheten ofte veldig avgjørende når det kommer til valg av hotell – enten du vil bo sentrumsnært eller i naturen.

Noen av Norges beste hoteller

Norge er som en gullgruve å regne når det kommer til utvalg av hoteller. Det finnes koselige, luksuriøse, historiske og moderne hoteller i alle kriker og kroker av landet. Enten du vil bo landlig eller i byen finnes det gode muligheter. Vi skal her trekke fram noen av hotellene vi mener er best.

Hotell Frøya er lokalisert i Sistranda på Frøya, og er et koselig tettsted omtrent 2–3 timer fra Trondheim. Med en uforglemmelig utsikt over sjøen og egen skybar, ligger alt til rette for å nyte oppholdet på dette hotellet. Andre spennende hoteller vi vil trekke fram er Clarion Collection Grand Olav, Thon Hotel Storo, Hotel Ullensvang og The Thief.

Hvordan velge?

Når du leser gjennom listen vår over landets beste hoteller, kan det være lett å tenke at du helst vil besøke alle på en gang. Valget er ikke lett, for de ulike hotellene har alle sine positive sider. Det første du bør tenke over er hvor du har lyst å reise – liker du å bo urbant eller idyllisk?

Når du har funnet ut hvor du vil reise er jobben mye lettere. Da gjenstår det bare å velge det hotellet på listen vår som har de fasilitetene du er ute etter. Husk at samtlige hoteller på listen vår er av svært høy kvalitet, noe som betyr at du sannsynligvis vil bli fornøyd uansett.

Spa og andre fasiliteter

De beste hotellene vet at gjestene vil ha mulighet til å gjøre mer enn å bare sitte på hotellrommet dagen lang. Da gjelder det å ha spennende eller attraktive tilbud som faller i smak hos de reisende. Du vil for eksempel finne muligheter for spa på svært mange av de beste hotellene. Her kan du virkelig slappe av!

Oppsummering

Nystuenhotel.no gir deg en oversikt over Norges beste hoteller. På listen vår finner du kun de beste av de beste hotellene, og du vil nesten garantert finne noe som faller i smak. Vi lister opp både moderne og klassiske hoteller, og de fleste av dem har en rekke spennende fasiliteter som spa, restauranter, underholdning og barer. Unn deg litt luksus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *