nystuenhotel.com

Farris Bad

Om Farris bad

Farris Bad ligger idyllisk til på stranden i Larvik. Farris Bad tilbyr en behagelig og deilig opplevelse på voksne over 16 år. Her kan du virkelig slappe av og koble av fra en ellers stressende hverdag. I flotte omgivelser kan du ta med deg kjæresten, venninnene eller kompisen til Farris Bad og lade batteriene sammen.

Pakker

Farris Bad tilbyr ulike spa- og behandlingspakker der du kan bestille den pakken som passer best for deg og dine behov. Enten om du ønsker en weekendtur med kjæresten, trenger et avbrekk fra hverdagen eller skal feire nyttår så vil du finne en pakke som passer for deg. Pakkene er designet for alle mulige formål.

På veien mellom Larvik og Stavern ligger Larvik Golfklubb, hvor du nå kan kombinere spaoppholdet på Farris Bad med noen runder på golfbanen. Om golf ikke er noe for deg og du heller vil få mest mulig ut av en rolig søndag er pakken «Søndagsro» noe for deg. Det finnes også gode pakketilbud for gravide med følge.

Rom og suiter

Hotellet tilbyr en rekke forskjellige rom for å møte dine behov. Er du boende gjest hos Farris Bad er inngang til spa, treningsrom, saunaritualer og yogatimer er inkludert i prisen. Rommene er lyse og luftige, mange av dem har også badekar, balkong og en flott utsikt over det Larvik by har å tilby.

Hotellet på stranden har en rekke rom å velge mellom. Superior-rom med blant annet strandutsikt og kaffemaskin, deluxe-rom med hotellets flotteste utsikt mot Stavern og Svenner fyr, tre forskjellige standardrom etter dine behov, juniorsuite for den beste overnattingsopplevelsen med mulighet for tilknytningsrom eller suite med inkludert frokost på rommet og inngang til den eksklusive spa-loungen Svaberget.

Hold møtet på Farris Bad

Farris Bad vil legge til rette for at møter og konferanser i deres lokaler skal være en inspirerende og fin opplevelse. Her skreddersyr de et eget opplegg for de enkelte gruppene med alt fra forfriskninger til utflukter med båt i den idylliske skjærgården i Larviksfjorden og spabehandling for et avslappende avbrekk fra møter og konferanse.

Møtelokalene hos Farris Bad varierer i størrelse og kan tilby havutsikt og en bakgrunnslyd fra bølgene som slår mot stranden. Lokalene rommer alt fra to til 850 mennesker og et luftige og velutstyrte. Personalet stiller opp med nykvernet kaffe, økologisk pausemat og sunne energibarer. Med sin store variasjon på møterom møter Farris Bad enhver bedrift sine behov.

Mat

Farris Bad er et populært og vakkert sted å nyte et bedre måltid. De har stort fokus på å bruke lokale råvarer dyrket i Vestfold og sjømat fra Larviksfjorden. Maten tilberedes fra bunnen av på Farris Bads eget kjøkken og maten kan nytes i restauranten i vannkanten med mulighet for å sitte både ute og inne.

Som boende gjest kan du nyte en sunn og innholdsrik frokost med nykvernet kaffe og ferskpresset juice. Restauranten tilbyr også måltider for gjester som vil nyte en god lunsj eller middag. På sommeren har de også en egen sommermeny som kan finnes på deres nettsider og i restauranten. Her kan du nyte grillmat, lunsjbuffet, «onsdagsburger» eller italiensk gelato.

Booking og beliggenhet

Booking skjer via e-post på booking@farrisbad.no eller ved å ta kontakt med resepsjonen. Farris Bad ligger lett tilgjengelig. Med 1,5 time kjøring fra Oslo sentrum og kort reisevei fra Torp flyplass og ferjeterminalen Larvik -–Hirtshals og 500 meter fra jernbanestasjonen. Det er kort vei til det meste, blant annet er det populære kulturhuset Bølgen bare en kort spasertur unna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *